Lees waarom rijschool Eindhoven Martijn een persoonlijk aanpak heeft.

2023-09-13
Martijn van Rooij

Waarom Autorijschool Martijn als rijschool Eindhoven kiezen?

Een rijopleiding in Eindhoven volg je om ook daadwerkelijk iets nieuws te leren. Het is niet de bedoeling dat je het alleen als een vast nummertje ziet. Als een item op je to-do lijstje om snel af te vinken. In de basis is de informatie die je van rijschool Eindhoven krijgt iets wat je voor de rest van je leven mee gaat nemen. Wij zien het dan ook als geen ander als onze taak om je hier optimaal bij te begeleiden. Om ervoor te zorgen dat je je voor altijd in een auto weet te redden. 

 

Al met al zijn er enkele zaken waar we bij Autorijschool Martijn graag de nadruk op leggen. Door deze punten te optimaliseren, zijn wij van mening dat we ons onderscheiden als beste rijschool van Eindhoven. Daarbij hebben we het bijvoorbeeld over punten als:

 

  • Persoonlijke aanpak: Door de jaren heen zijn we erachter gekomen dat men een persoonlijke aanpak zeer waardeert. Dat wil bijvoorbeeld zeggen dat we rijles geven op het tempo dat jij het meest prettig vindt. Een rijopleiding in Eindhoven bestaat uit verschillende fases. Als autorijschool proberen we je op een zo snelle en tegelijkertijd volledig mogelijke manier door deze fases heen te begeleiden. Puur zodat je je binnen een bepaalde periode ontwikkelt van een beginnende rijder tot iemand die zich zeer zelfverzekerd voelt op de weg. Vanzelfsprekend komen hier veel verschillende onderdelen bij kijken. De een heeft dan wat meer moeite met een bepaalde handeling dan de ander. Dankzij onze persoonlijke aanpak hebben we snel door wat je goed kan en waar er nog ruimte voor verbetering is.
     

  • Volledigheid van informatie: Daarbij vinden we het erg belangrijk dat er sprake is van volledigheid van informatie. Met andere woorden; dat we je alles leren wat er te leren valt over autorijden. We gaan stap voor stap alle onderdelen van het rijden op de openbare weg langs. Zo kom je tijdens je examen bijvoorbeeld niet voor verassingen te staan. En ook wanneer je vervolgens je rijbewijs hebt gehaald, voel je je zeer goed op de weg. Als autorijschool in Eindhoven weten we precies wat er allemaal bij dit vak komt kijken. We gaan je dan ook zo volledig mogelijk voorbereiden op dat wat er komen gaat. 
     

  • Veel ervaring: Tijdens dit gehele proces doen we een beroep op onze uitgebreide ervaring als rijschool in Eindhoven. Gezien we dit nu al een tijdje doen, weten we precies wat er van ons gevraagd wordt. Bijvoorbeeld op het gebied van volledigheid van informatie. Maar ook met betrekking tot het indelen van de individuele rijlessen. Onze instructeurs hebben intussen alles wel de revue zien passeren. Er is niets dat voor hen nog als een verrassing komt. Het is volgens ons het minste wat je van een goede rijschool in Eindhoven mag vragen. 
     

  • Nadruk bijzondere verrichtingen: Waar je intussen wellicht al van hebt gehoord, is dat je ook bijzondere verrichtingen moet gaan oefenen. Daaronder vallen bijvoorbeeld keren op de weg of hellinkje trekken. Dit zijn zaken die in het begin vaak nog wat moeilijk zijn. Want wat moet je nu ook alweer precies doen? In welke volgorde voer je bepaalde handelingen uit? In het begin gaat dit nog wat moeilijk zijn. Maar naarmate je het vaker bij onze rijschool in Eindhoven oefent, wordt het steeds meer een automatisme. Je hoeft er dan op den duur amper nog over na te denken. Zo ga je qua bijzondere verrichtingen optimaal voorbereid je rijexamen in.
     

  • Vaste instructeur: Door te werken met een vaste instructeur, bouw je zekerheid op. Het helpt bijvoorbeeld enorm bij het bewerkstellingen van die persoonlijke aanpak. Hoe vertrouwder je je in de auto gaat voelen, hoe beter je ook gaat presteren. Zodoende ervaren onze leerlingen het als zeer prettig om met Autorijschool Martijn in zee te gaan. Men kijkt vaak zelfs uit naar de eerstvolgende rijles. 
     

  • Toegang tot app: Wist je bovendien dat we ook werken met een app? Via deze app heb je toegang tot allerlei instructiefilmpjes. Zo heb je zelfs buiten de auto de mogelijkheid om alvast te oefenen. Dit gaat enorm helpen om de nieuwe kennis sneller in je op te nemen. Onze leerlingen app wordt momenteel al veelvuldig gebruikt. Veel van onze leerlingen geven aan dat het ze nog net wat meer vertrouwen geeft om in de auto te stappen. En dat is toch altijd mooi meegenomen! 
     

  • Proefles: We begrijpen als geen ander dat je iets graag wilt testen alvorens je het echt gaat doen. Vandaar dat we ook werken met een proefles. In deze proefles ontdek je heel snel welke werkwijze wij nou precies hanteren. Het geeft je een duidelijke indicatie van of het een manier van lesgeven is die je als prettig ervaart. Ben je ook benieuwd naar hoe een rijles er in de praktijk uit gaat zien?