Autorijles – Wat kan Autorij-instructie voor je betekenen

Hulp bij je autorijles
Wat kan Autorij-instructie voor je betekenen?
Vragen over de theorie, je autorijles, het rijexamen, verkeer en verkeersregels

Heb je momenteel autorijles, of overweeg je te gaan lessen? Autorij-instructie.nl is een onafhankelijke site met artikelen over verkeer en verkeersregels. De inhoud van de artikelen kunnen je tot hulp zijn bij je autorijles en je kennis van de verkeersregels, verkeersborden en de verkeerstheorie vergroten. Ben je al langer in het bezit van je rijbewijs? Autorij-instructie kan je helpen de theoretische of praktische kennis op te frissen.

Informatie/artikelen op Autorij-instructie

Op de site vind je vele artikelen die met het verkeer, de verkeers-regels en de autorijles  te maken hebben. Daarnaast kun je in de testen die je worden aangeboden de verkeerstheorie oefenen.

De meeste artikelen zijn gebaseerd op de vereiste vaardigheid en kennis, die nodig is voor het behalen van het rijbewijs-B, maar er zijn ook enkele tests opgenomen voor het theorie examen voor de bromfiets of scooter (rijbewijs AM). Ook vind je interessante artikelen met betrekking tot het rijden van de auto, het onderhoud en de kosten bij bezit van een auto én links naar websites van instanties die op verkeersgebied iets te melden hebben.

De artikelen zijn met de grootste zorg geschreven en geselecteerd, maar: ‘niets menselijks is mij vreemd’, dus rechten kunnen er niet aan ontleend worden.

Artikelen op alfabet

Gebruik om een artikel van je favoriete onderwerp eenvoudig te vinden, de zoekfunctie binnen de site. Je krijgt dan meerdere artikelen waarin de term van jouw zoekopdracht voorkomt. Je kunt ook direct naar de rubriek  ‘alle artikelen op alfabet’

Vragen staat vrij

Mocht je -na het lezen van de artikelen- suggesties, aanvullingen of opmerkingen hebben, dan hoor ik deze graag van je en kunnen ze eventueel in de bestaande artikelen verwerkt worden, of als aanvulling in een nieuw artikel uitgewerkt.

Heb je vragen over theorie, verkeersregels, autorijles en dergelijke waar jij persoonlijk mee zit…stel ze en ik zal mijn uiterste best doen je een bevredigend antwoord te geven!
Onder aan ieder afzonderlijk artikel heb je de mogelijkheid een vraag -zo nodig anoniem- te stellen en/of je opmerking te plaatsen.

Ik hoop dat je de artikelen met evenveel interesse leest, als waarmee ik ze heb opgesteld.

Met verkeersvriendelijke groet,
Autorij-instructie.nl

Voor direct contact
maajvd@gmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *