Inzichtelijke Praktijkinstructie – Kijkstijl en Rijangst

 

Jan Voerman heeft -vanuit een jarenlange eigen ervaring- een geheel andere en verfrissende aanpak ontwikkeld bij de autorij-instructie. In een aantal artikelen, getiteld: “Inzichtelijke Praktijkinstructie” deelt hij zijn ervaring, kennis en inzicht met collega autorij-instructeurs en -middels goedgekeurde publicatie op deze site- eenieder die beroepsmatig of anderszins geïnteresseerd is. Dit kan de aspirant automobilist (leerling) zijn, maar ook de bestuurder die al vele jaren rijervaring heeft.

Momenteel is Jan Voerman werkzaam bij FEM-rijopleiding, welke door hem ontwikkeld is. Sinds eind jaren tachtig is hij gespecialiseerd in de hulp aan mensen met rijangst, en in de hulp aan rijles-leerlingen die bij hun eigen rijschool tegen onoverkomelijk lijkende problemen aanlopen.
Bijna allen zijn vrouw, de echte fobische rijangst en de rijangst als gevolg van een ernstig ongeval niet meegerekend. Die komt net zo goed bij mannen voor.

Lees onderstaande publicaties van Jan Voerman:

Voor contact of meer informatie, zie: www.femrijopleiding.info

2 gedachten over “Inzichtelijke Praktijkinstructie – Kijkstijl en Rijangst”

  1. Is je boek theoretisch praktijk les nog te verkrijgen. We hebben jaren geleden contact gehad. Ik wil een rijschool nieuwe leven inblazen met behulp van dat boek

    Jon Kardolus

    Voormalig directeur Noordzee verkersscvholen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.