Artikelen per categorie op Autorij-instructie.nl

Website autorij-instructie.nl

Overzicht artikelen per categorie

ArtikelenArtikelen categorie Autorijles – De theorie   

Alle getallen en afmetingen   /   Voorrang verlenen, voor laten gaan   /  Theorie gevaarherkenning   /  Regels parkeren en stilstaan  / Verlichting op de auto  / Maximumsnelheid Nederlandse wegen   /  Aanvullende verkeersregels 2010   / Aanvulling theorie 2009   /  Aanvullende verkeersregels 2008   / Theorie test voor auto en bromfiets  / Signalen voorrangsvoertuigen

ArtikelenArtikelen categorie Autorijles – De praktijk

Tips voor het rij-examen  / Autorijles – Lessen of pakketten  / Voertuigkennis – controlelampjes  / De vijf taak-processen  /  Praktijkexamen – Het nieuwe rijden  / Rijklaar maken (les)auto  / Kijken en spiegelen in de (les)auto  / Schakelen in de (les)auto  / Wegrijden en stoppen  / Gebruik richtingaanwijzer  /  Kruispunten – Naderen en herkennen   / Voorrang verlenen of voor laten gaan  / Autosnelweg – invoegen – uitrijden  / Autosnelweg – regels en rijden  / Parkeren of stilstaan met de (les)auto  /  Rijden inrit en uitrit  / Rijden van een rotonde  / Regels verlichting op de auto  / Verkeersinzicht – gevaarherkenning  / Afdekongeval – oprijzicht   / Verkeersregels spitsstrook   / Veiligheidsgordel in de auto  / Gevarendriehoek en knipperlichten  / (on)deelbare lading op de auto  / Verkeersregels in een erf   /   Parkeren met de parkeerschijf   /  U-borden – omleidingsroute   / Betekenis belijning op de wegen  / Stoomfunctie – gebiedsontsluitingswegen  / Het Nieuwe Rijden  / Autorijden bij vorst en gladheid  / Handelen bij auto te water  / Tips zuiniger rijden  /  Vervangen lekke autoband  / Tips files vermijden  / Regels rijbewijs B, BE, B+  /  Regels rijbewijs A1, A2  / Auto met caravan 90 km/u / Aanhangwagen – rijbewijs B of BE Pech, ongeval in een tunnel  / Blijf veilig mobiel  / Doorsnijden van een rouwstoet   / Maximumsnelheid Nederland / Verkeerssituaties virtueel rijden  / Google Maps en Autorij-instructie

ArtikelenArtikelen categorie Theorie oefenen auto

Test verkeersregels, verkeerstekens 1  / Test verkeersregels, verkeerstekens 2  / Test voorrang verlenen en voor laten gaan  / Test verkeersborden, verkeerstekens  / Test verkeersveiligheid  / Theorietest Nationaal verkeersexamen  / Verkeerstheorie voor gevorderden  / Auto theorie test  / Auto theorie test 01  / Auto theorie test 02  / Auto theorie test 03  / Auto theorie test 04  /  Auto theorie test 05  / Verkeerstheorie test 01  / Verkeerstheorie test 02  /   Verkeerstheorie test 03  / Verkeerstheorie test 04  / Verkeerstheorie test 05  /  Verkeerstheorie test 06  / Verkeerstheorie test 07

ArtikelenArtikelen categorie theorie plus oefenen bromfiets

Theorie voor bromfiets, brommobiel en auto  /   Snelheid bromfiets  / Bromfiets test verkeersborden  / Bromfiets test 01Bromfiets test 02  / Bromfiets test 03  / Rijprocedure AM – bromfiets

ArtikelenArtikelen categorie verkeersborden, markeringen, aanwijzingen 

14 nieuwe verkeersborden 2016  / Leer de Nederlandse verkeersborden  / Nieuwe verkeersborden 2016  / Overzicht verkeersborden Nederland  / Verkeersborden, gevaarherkenning en verkeersinzicht  / Verkeerstekens, markeringen  / Verkeersregelaars, aanwijzingen  / Verkeersborden bebakening  / Oude verkeersborden RVV 1966  / Oude verkeersborden wegenverkeersreglement 1950  / Verkeersborden Nederlands – Engels  / Verkeersborden op het water  / Verkeersborden Duitsland  / Verkeersborden België  / Verkeersborden Frankrijk  / Verkeersborden Oostenrijk  / Verkeersborden Engeland, Schotland, Wales  / Verkeersregels Zuid-Afrika  / Verkeersborden Ghana  / Maximumsnelheid Engeland, Schotland, Ierland en Wales  / Maximumsnelheid Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië  / Maximumsnelheid Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland  / Maximumsnelheid België, Frankrijk, Spanje, Portugal

ArtikelenArtikelen categorie gevaarherkenning en verkeersinzicht

Uitleg gevaarherkenning en verkeersinzicht  / Verkeersborden, gevaarherkenning en verkeersinzicht  / Verkeersborden gevaarherkenning en verkeersinzicht  / Gevaarherkenning verkeerstheorie  / Reageren op voorrangsvoertuigen

ArtikelenArtikelen categorie bijzondere manoeuvres – praktijkex. bij het CBR

Clusteropdracht, omkeeropdracht, zelfreflectie…  / Bijzondere manoeuvres – bijzondere verrichtingen

ArtikelenArtikelen categorie bijzondere verrichtingen – praktijkex. bij het CBR

Vakparkeren  / Straatje keren  / File-parkeren, vooruit, achteruit  / Bocht achteruit rijden  / De hellingproef  / Halve draai – recht achteruit rijden

ArtikelenArtikelen categorie RVV 1990 – RVV 1966 

Verkeersregels in Nederland RVV 1990  / Wijzigingen RVV 1990  / RVV begripsbepalingen Nederlands – Engels  / RVV artikel 1 en 2  / RVV artikel 3 tot en met 92  / Wegenverkeerswet artikel 5, 6, 7 en 8  en  de Engelse vertaling  / RVV 1966 – RVV 1990 – BABW  / Verkeersregels wegenverkeerswet

ArtikelenArtikelen categorie CBR en Rijksoverheid

Kosten theorie- en praktijkexamen CBR 2015  / Praktijkexamen bij het CBR  / Theorie-examen bij het CBR  / Examenonderwerpen theorie-examen  / Navigatie tijdens het examen  / Theorie-examen bromfiets 15,5 jaar  / Examen bromfiets, brommobiel  / Examen Faalangst  / Autorijden bij 17 jaar – 2toDrive  / Geslaagd of gezakt voor je examen  / Slagingspercentage CBR

ArtikelenArtikelen categorie Rijprocedure-B

Rijklaar maken (les)auto  / Instappen, uitstappen in de (les)auto  / Controlelampjes, symbolen op het dashboard  / Zit- stuurhouding, afstellen spiegels  / Starten en afzetten van de motor  / Schakelen in de (les)auto  / Wegrijden en stoppen  / Remmen en remtechniek  / Rijden van (voorrangs)kruispunten  / Rechts en links afslaan  / Voorbij gaan en tegemoet komen  / Inhalen en ingehaald worden  / Rijden op de autosnelweg

ArtikelenArtikelen categorie Inzichtelijke instructie – Jan Voerman

Rijangst, fobische rijangst  / Rijstijl en kijkstijl  / Inzichtelijk praktijkinstructie 1  / Inzichtelijke praktijkinstructie 2  / Inzichtelijke praktijkinstructie 3  / Inzichtelijk praktijkinstructie 4  / Inzichtelijke praktijkinstructie 5  / Inzichtelijke praktijkinstructie, rijstijl en kijkstijl

ArtikelenArtikelen categorie Onderhoud en kosten van de auto

Afschrijving automodellen  / Autokosten, kosten per kilometer  / Auto-onderhoud, de grote beurt  /  Auto-onderhoud, de kleine beurt  / Auto-onderhoud, de winterbeurt  / Beste, minst pechgevoelige auto  / Gegevens auto-importeurs  / Auto’s uit 1970

ArtikelenArtikelen categorie Verkeer diversen

Omgaan met rijexamenangst  / Winterbanden – zin of onzin  / Parkeren in Amsterdam – gehandicaptenparkeerkaart  / Beginnend bestuurder  / Ergernissen in het verkeer  / Passeerstrook tractoren  / Trajectcontrole  / Shared Space, minder verkeerstekens  / Remweg en stopafstand  / Ovonde of rotonde  / Turborotonde  / Mobiel met de scootmobiel  / Medicijnen en verkeer  / Verkeersveiligheid veiligheidsvoorzieningen  /  Wegmisbruikers verplicht op cursus  / Verkeersboetes, verkeersovertredingen  / Tips tegen verkeersagressie  / Voorkom diefstal uit de auto  / Conclusies rijsimulator  / Overstekend wild  /  Truckparkeerplaatsen   / Achteruitkijkspiegel scootmobiel  / Segway geen kenteken  / Kleuren in het verkeer  / Verkeersregels voor fietsers en snorfietsers  / Gevolgen rijden onder invloed  / Restalcohol en drugs  / Paarden en vee in het verkeer  / Flitspalen en snelheidshandhaving  / Rijden zonder rijbewijs of kentekenbewijs  / Rijbewijzen vanaf 2013  / Verkeersdoden 2009  / Daling verkeersdoden  / Slagingspercentages  / Bike-board voor jong en oud  / Nieuwe verkeerslichten  / Vervoer- en transportweetjes  / Test je gedrag in het verkeer  / Controle van de caravan  / File top tien  / EHBO voor op reis  / Auto-psychologie  / Geschiedenis mobiliteit  / Milieuzone Duitland  / Files 2008 – 2009  / Knelpunten files  / Combinaties kentekenplaten  /

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.